滑板城官方討論區 - 滑板人的論壇 手指滑板 漂移板 蛇板

你鐘意用咩brand嘅指板呢? @@ - 手指滑板-新聞-賽事

查看: 6994|回復: 22

你鐘意用咩brand嘅指板呢? @@

哈哈! 唔知大家最鐘意用咩指板呢?   
單選投票, 共有 30 人參與投票 查看投票參與人

投票已經結束

0.00% (0)
0.00% (0)
3.33% (1)
3.33% (1)
53.33% (16)
40.00% (12)
您所在的用戶組沒有投票權限
REALLIFE好正
回復 Decade 的帖子

係係係! 我都覺得係呀!   
點解咁多人choose  其他...但係冇留言說明...
berlinwood or yellow deck, blackriver trucks and winkler or flatfaceg7.1 wheels
回復 abchin107 的帖子

哇我都想要呀!! Berlinwood d board 同 blackriver d ramp 都好正...yellow wood 睇落都好似唔錯咁~

其實我想投tech deck 一票, 不過係投票「用」咩, 所以選擇其他。
回復 Decade 的帖子

絕對認同!
why想TECH DECK呢? 你冇用TECH DECK..但係想投TECH DECK...
G12-.-
leaf is good
我like RealLife多啲...
回復 EricaLi 的帖子

我有tech deck, 不過如果玩既時候就用木既手指板,所以我選擇「其他」。

I have Berlinwood ,FlatFace G12 Deep Premium,
leaf,Blackriver Trucks 2.0 - Black,FlatFace G6A Bearing Wheels,FlatFace G7Z Dual Bearing Wheels,Berlinwood Graphic Deck "Anchor Black
before G12, now ~~ yellowood!!!!!!
REALLIFE好啲! XDD
我緊係投 REALLIFE啦,我係支持REALLIFE   GAG人黎
回復 XxMETALxX 的帖子

Sure Reallife 啦!
SBEGO 啦!