滑板城官方討論區 - 滑板人的論壇 手指滑板 漂移板 蛇板

HI 大家好!我係大埔人!唸住玩滑板! - 新人報到區

查看: 3235|回復: 3

[滑板新手] HI 大家好!我係大埔人!唸住玩滑板!

HI 大家好!我係大埔人!唸住玩滑板!

唔知有咩滑板合我傻仔+新人玩呢!?

JOEREX 有個9X $的?可以?
回復 seed021141 的帖子

講真,
JOEREX,玩具反斗城
果D好唔掂,D木好差
當玩具就ok,真係踩
係做唔倒任可花式
聽講D木好易裂開

買skatecity果D la
佢地一套550-600果D講真唔算貴

新手+唔想用太多$$而且想好D
skatecity算好)

Deluxe professional Skateboards 呢?150!同埋呢我係中3!
回復 seed021141 的帖子

歡迎加入滑板城!!

如果真係冇錢買,咁你踩住先都ok
150同9x 果d 都係一樣

不過你會預左呢百幾$係浪費, 因為你真係想踩既就唔會踩呢d

呢d 板,係好慢, 轉唔到灣,同跳唔起,

玩具板係完全感受唔到咩係滑板,

因為你要好辛苦踩先會,行到小小

如果真係鍾意滑板既就要儲下錢了

我地門市都有玩具板,同專業板比你試,免費的

你想了解多d,可以直接去滑板城^^