請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

滑板城官方討論區 - 滑板人的論壇 手指滑板 漂移板 蛇板

全港唯一室內手指滑板場 - 手指滑板場地

查看: 7870|回復: 13

全港唯一室內手指滑板場

HKFSP

2010-7-31 20:14 上傳
下載 (21.7 KB)

會員價  : ﹩16 / 小時+送飲品
  非會員價 : ﹩25 / 小時

HKFSP開放時間 : 星期一至星期六,13:00 - 17:00

板場定時會有手指滑板王leo免費教授

成為會員 :
                於本店遞交入會表格,入會年費 ﹩50。成為會員立即送贈 美國WSK8旗下品牌 TOUCH Rip Tape 一包紙包飲品一包,以及可以會員價 ﹩16 玩手指滑板場

我想問邊個時間會多人玩???
因為我想跟人學下野
我想問呢到係邊到黎
九龍荔枝角長順街昌隆工業大廈2樓A02室(荔枝角站A出口)

http://hkskatecity.com/shop/article.php?id=8
回復 1# ADMIN 的帖子

vip算5算會員?
條樓梯好高下
回復 7# RealLife1987 的帖子

一直到想問.....手指滑板場景既呢種樓梯係唔係冇用的?
啫係冇人會係樓梯度做花式...最多都係上面直接跳落黎咁?
唔同嫁,係兩樣野黎嫁VIP還VIP 手指滑場係令外一樣野黎嫁
下次去睇下先
Good place for fingerboarding!!!
有d想去,但咩都吾識- -