請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

滑板城官方討論區 - 滑板人的論壇 手指滑板 漂移板 蛇板

有冇girl skater想一齊踩?? - 板女俱樂部

查看: 3103|回復: 7

有冇girl skater想一齊踩??

我係新手,想揾其他girl skater一齊踩,教下我(我仲未識得ollie...)
喺大窩口/
葵涌
個skatepark都ok...

回復 almostannie 的帖子

穩Elaine 啦...佢都係你果邊...

佢個blog

http://hkskatecity.com/home.php?mod=space&uid=571
@@我都ok架 不過大x口個場整好拿??
我上個week定早d見到佢維修緊wo
oh, 我唔知大窩口個場維修緊...
回復 ka1218 的帖子

hello, 有冇興趣去大窩口/葵涌一齊踩板呀?你識唔識其他friends踩板,可以叫埋佢地一齊踩
我係新手,想搵人教下我
, btw, 我叫annie

@.@ok呀
你幾時得??
我諗住聽日可能會去美孚ard 230pm
佢地逢星期六日早上都會有聚會個wo
而家大窩口整好喇
上個星六都係大窩口聚會既
回復 ka1218 的帖子

我聽日都得,我諗住朝早around11am大窩口,u ok??
我未去過
美孚,唔係好識去

你有無fb/ skype呀??
聽早我吾得wo..
最快都要230-3pm @.@
美孚果個答地鐵/西鐵D出口出
你可以睇下skatecity段片wo 佢有教點樣過去
如果你聽日都去美孚既 我地可以係D出口等既@.@