請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

滑板城官方討論區 - 滑板人的論壇 手指滑板 漂移板 蛇板

ollie姿勢 - 手指滑板-新聞-賽事

查看: 2319|回復: 6

ollie姿勢

我拍左段片...好慢動作咁show左我反板果下出黎...http://www.youtube.com/watch?v=HYFnKoULago
我想問咁樣係唔係錯既?

係唔係反得太嚴重?
我見咁反法既話,好似根本唔係彈上去,而係放上手升起佢咁

Never mind, after a while you will get used to it and can do it correct

beautiful 既話 should be 畫左條彩虹出來同埋好順, 你依家好似磒石撞地球,多D睇youtube,同埋咁撞法,快板好易zone
你慢慢練快, 就能做得更+好
我一開始練果d都係咁 兜板 :)  練耐d就會順
Add oil
回復 5# irene 的帖子

早知頭先直接搵你示範幾下...哈哈......
                                           口罩男
Add oil. I hope you can know ollie soon.