請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

滑板城官方討論區 - 滑板人的論壇 手指滑板 漂移板 蛇板

Krishna手指滑板日記-1 - 滑板日記

查看: 2514|回復: 11

Krishna手指滑板日記-1

7/11/2010  11:30am  晴第一次見大家...大家好~~
我玩左手指滑板大概有1-2個禮拜
而家手中有2塊techedeck同一塊sbego
第一塊techdeck已經於前日正式死亡...
我覺得玩爛一塊板係好開心既事//
因為可以話係證明到努力練習...哈哈
而家識既招有...shove it...ollie....................跟住冇lu...
pathetic...
我本來既目標係用呢個星期六日學識kickflip...睇怕都係冇可能...

上個禮拜陸運會坐係後面成班fd玩板...
前面坐住個女仔,我覺得勁cute+幾靚(雖然我D FD都唔太認同..)
簡直覺得呢七年既中學生涯冇白費到
雖然我對佢一無所知..名,班,歲數都唔知...
但係返到屋企又憑住一己之力搵晒佢既facebook,blog,msn出黎
七年既中學生涯

請問你幾大
回復 2# Fingerboarder 的帖子

中七...
諗諗下...應該係六年既中學生涯至真
但係返到屋企又憑住一己之力搵晒佢既facebook,blog,msn出黎

= =
回復 4# oliver 的帖子

我由衷咁覺得自己好勁
起底大王?
回復 6# oliver 的帖子

哈哈,,,我起底功力真係唔錯心思要好細密,,,
我憑住認得佢部手機型號,再加埋蛛絲馬跡黎搵到佢資料
回復 7# asdsasd123 的帖子

你好勁

回復 8# skatesam 的帖子

就黎開班授徒架啦
回復  oliver 的帖子

哈哈,,,我起底功力真係唔錯心思要好細密,,,
我憑住認得佢部手機型號,再加埋 ...
asdsasd123 發表於 2010-11-15 18:55
果然係起底大王

我think你要去高dan
回復 11# abchin107 的帖子

高登常客