滑板城官方討論區 - 滑板人的論壇 手指滑板 漂移板 蛇板

Krishna手指滑板日記-2 - 滑板日記

查看: 1827|回復: 7

Krishna手指滑板日記-2

9/11/2010 10:40pm  晴                                                     之前好想練到kickflip..但係練極都係毫無進展....
所以暫停左再試,練返好我既ollie...
而家ollie手勢好左好多                                
終於做到個弧度出黎,而唔係兜上黎拍落枱
開始試返學kickflip...希望有幫助
請為我祈禱                                                         

今日同同學去滑城買板,,,買左塊leaf v.1板..
本身諗住平平地$100,,加techdeck既配件用住先,等以後手頭鬆D再買埋diamond...
但係返到屋企...至發覺原來係用唔到既
一場歡喜一場空...完全明白到劉醒大哥冇晒通行證既感覺
乜你刀有睇義海豪情咩?
回復 2# tototsang 的帖子

哈哈...好多人都有睇既~~陳法拉...咳咳
新進展!!!原來tech deck底都可以放係Leaf板度!!!
之不過係我之前鍚板,太細力扭,,T-tape擋住~~
加油, 希望你技術可以不斷進步^^
加油加油
asdsasd123和你一Xlike陳法拉
努力加油:)