滑板城官方討論區 - 滑板人的論壇 手指滑板 漂移板 蛇板

Krishna手指滑板日記-3 - 滑板日記

查看: 2253|回復: 8

Krishna手指滑板日記-3

10/11/2010  9:30pm  晴                  今日去左滑板城買埋diamond既truck同hard wheel...
終於得到左一塊完整既leaf v.1啦!!
脫離膠板行列..有少少爽....

唔知點解,,,明明之前ollie都練得ok既..
但係琴日冇練之後,今日手感乜都冇晒,,
放手指上指板度,,,竟然係咁手震,彈都唔敢彈唔知點解...[sosad]
唔通一日唔練真係咁大影響?

今日亦有段小插曲...
買完野之後走左,點知銀包留左係板城度
好彩Irene姐打番俾我,,之後上去拎返
之後,,,佢仲抽時間教我地同行三條友玩指板
感激不盡......                      
不過俾佢揭發左我論壇既身份,,,兜板行為不徑而走
leaf v.1 都唔錯, 但 leaf v.2 同 reallife 更好~
回復 2# MINGS 的帖子

sosad........好貴,,,,,我諗leaf v1都夠我用一排既~~
(雖然我當初都以為techdeck夠我用一年)
Krishna, 今晚實行練靚個ollie佢, 我都練ing, 不過練極都練唔好
回復 1# asdsasd123 的帖子

真係可以叫佢教我地玩 ?       

係LEO 教

兜板行為不徑而走 ??  

我都仲練緊ollie
回復 5# ChanMingOn 的帖子

你上去到佢地得閒既話你係可以搵佢地教架兜板我唔想多講...哈哈
一齊加油!!!十二月玩reallife chair!!!
兜板行為不徑而走咩意思?
我等緊你地ge新片~
膠板有汗吸嫁