滑板城官方討論區 - 滑板人的論壇 手指滑板 漂移板 蛇板

睇完leo 個post,我決定棄暗投明...... - TOY新手發問區

查看: 1791|回復: 10

睇完leo 個post,我決定棄暗投明......

為左唔比人知我係邊個,要開個新ac......
早係2月果時,已經幫抽哥買野
(如果有係果度買開既人都知抽哥)
買過幾塊之後,覺得同佢係網上都幾好傾
之後佢就開始話leo d 唔好野啦(針對咩野唔講啦)就算講咩我都係幫leo
好啦, 有次佢出左新輪,之後就唔洗錢送左1set 比我
但係之後先發覺,原來佢有送比其他人
(姐係呃我....又話送比我一個)
佢真係奸奸地..
仲叫我係呢個論壇度 如果滑板城有咩新野就要比負評
就係為左令leo 生意差...令多d人唔鍾意佢, 咁既手法真係好卑鄙
(咁我收得佢d 野,咁我就要幫佢做野啦..)
但係我而加先至明白到,滑板城對香港係幾咁重要
因為冇左滑板城,就算佢地d野幾好都好,我都唔想玩...
呢d中傷人既行為係大陸人先做得出呀!!!

不過支持你!!諗通左
支持你@@b!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
回復 1# 棄暗投明 的帖子

你做得太好了  

真心
加油!!
明智的決定
支持你~

Leo D貨永遠係最好的,

又有一個交流既場所, (雖然我唔係成曰得閒上去)

我都係支持番香港既手指滑板
明智的決定
一定要永遠支持滑板城同leo丫@@