請選擇 進入手機版 | 繼續訪問電腦版

滑板城官方討論區 - 滑板人的論壇 手指滑板 漂移板 蛇板

Reallife Doublewood大改造 - 手指滑板-新聞-賽事

查看: 4170|回復: 14

Reallife Doublewood大改造

我第一次見到Reallife Doublewood既時候,我好想整走佢底個d木紋唔似木紋既個塊包往佢既膠面,但係之後一直都唔得閒整走佢,咁岩今日就得閒,所以就整走佢啦!!!!~!整走左佢之後好好多!!!!!我原本係Reallife Doublewood"Ebony"
改造之前:

改造完之後:
我都搞左1個小時!!!!!!好辛苦咖,比d意見呀!!!!!
大家信唔信係Reallife Doublewood呢!!???!?!?!?
我原本好驚唔想搞,但係我信我自己,最後都係搞左!!!!!

我信一定係Reallife Doublewood!
(是嗎?)
咁你覺得改造之前好d,定係無改造個時好d
now is better
點整走-,-
等我又試下先:)
我用d尖打括左個面先,之後見到一陣啡色既野,個陳野你要用d磨磨左,磨完後就見到真木個陳(搞完後要用磨磨番好佢,如果唔係d木紋會好亂)
回復 siuwing0107 的帖子

我用d尖既野括左個面先,之後見到一陣啡色既野,個陳野你要用d磨磨左,磨完後就見到真木個陳(搞完後要用磨磨番好佢,如果唔係d木紋會好亂)
NEWHAND 發表於 2011-6-15 18:35

我用d尖既野括左個面先,之後見到一陣啡色既野,個陳野你要用d磨磨左,磨完後就見到 ...

吾系幾明-,-

用把介刀係個底到介一條深既行!!!!(唔好太深,如果唔係會刮快)之後用把介刀片入去挑起D膠片(木紋唔似木紋個個表面)不停做,直至冇灑個D木紋唔似木紋個個表面,之後你就見到我話個D野,之後你跟隨做就得(不過如果你怕,你一定唔好做,因為會灑左塊板)

磨係呢D磨:

磨係呢d磨:

我都試過咁做,

其實咩板磨完都會變返木的

我果塊berlinwood就係咁,有人要嗎 http://hkskatecity.com/shop/goods.php?id=962

原來係
NEWHAND 發表於 2011-6-15 20:42

磨係呢d磨:

\咩黎嫁
NEWHAND 發表於 2011-6-14 22:02
咁你覺得改造之前好d,定係無改造個時好d

改造左好D