滑板城官方討論區 - 滑板人的論壇 手指滑板 漂移板 蛇板

想問下點樣冇咁2爆板?? - TOY新手發問區

查看: 1912|回復: 5

想問下點樣冇咁2爆板??

http://www.youtube.com/watch?v=ekD4TUp6m5o&feature=related
D板好似好2爆咁(唔計特燈果D)
我都肥肥地 爆左板我會好hurt(儲左1個暑假錢T.T
係板低痴膠紙會唔會冇咁2爆???
d人特登既,加埋人地應該用左好耐,9層木應該冇咁易爆
唔計特燈果D
hkskatecity 7層木 @@ TT
http://www.youtube.com/watch?v=kXSbUFjqP5E&feature=related
@@有ans喇  我一定buy hkskatecity果隻
1系專登整爆;1系塊板太廢太薄
好問題,我亦都好樂意回答你嘅問題..

ollie後踩好準鑼C位就ok..

一般做完trick後,落地個下踩準位就得...唔好用板中間受力甘多,平時加速轉彎無所謂..

踩斷板的90%與人為有關!

有D人沒技術就話人地D板廢,D板係假...話之佢真定假,都係木一块,有心整爛佢,咩板都斷..我真係好睇唔過個D人

我第一块板踩左大半年都未斷,只係板尾一定會有損耗,pop力就不如新板..到時到侯就要換..唔換都得,沒甘好玩..